30 de fapte interesante despre universitățile britanice

6:14 AM Alex Writer 0 Comments

De la zvonuri despre fantome și monștri până la cele mai neobișnuite tradiții universitare, am compilat 30 de fapte interesante despre universitățile britanice.



1 Se pare că la monstrul Loch Ness ecloși mici monștri, dintre care unul s-a instalat într-un lac de pe teritoriul Universității din Sterling. Cel puțin există zvonuri despre o astfel de creatură misterioasă. Dacă aveți fotografii cu creatura, vă rugăm să le împărtășiți, deși ne îndoim că sunt multe.
1. Se pare că monstrul Loch Ness a eclozat monștri mici, dintre care unul s-a instalat în lac pe teritoriul Universității din Stirling. Cel puțin există zvonuri despre o astfel de creatură misterioasă. Dacă aveți fotografii cu creatura, vă rugăm să le împărtășiți, deși ne îndoim că sunt multe.

Stirling


2. Universitatea din York este cunoscută pentru populația de rațe. Conform ratingului „densității populației de rațe”, pentru fiecare 10 acri, există o medie de 14 rațe, ceea ce este mai mult decât oricare altă universitate din Marea Britanie. Celebrități cu pene se întâlnesc. O pasăre deosebit de agresivă cu un cap roșu-galben este cunoscută în rândul studenților sub numele de Beer Monster.

Uciderea unei rațe este pedepsibilă prin deducție. După cum spune o poveste înfricoșătoare, odată ce un student prins, și-a luat viața și a mâncat una dintre rațele universitare, cu toate acestea, când doamna curățătoare a găsit labele păsării nefericite în coș, crima a ieșit la iveală. Universitatea are un blog numit Duck of the Day, care încarcă imagini cu păsări făcute la școală.

99895517_05

3. Cineva, numiți Ghostbusters - conform zvonurilor, fantomele locuiesc mai multe universități simultan! Așadar, pe scările din spate ale castelului de la Universitatea Durham, Lady Lavender, care a murit într-un accident de mașină, rătăcește și fantoma unui electrician care a scăpat din turn trăiește în teatrul studenților. La un moment dat, actorii locali aveau o tradiție în ziua premierei de a lăsa pentru el un pahar de whisky sub scaunul din ultimul rând - pentru noroc.

La Universitatea din Oxford’s New College, există așa-numitul Squeaky Hill, care face un pârâu când își bate mâinile. Se crede că câinele de jucărie Sweep urlă din emisiunea „Show Essence”, care se presupune că a fost îngropat în viață și acum solicită ajutor.

Studenții de la Universitatea din Liverpool, a căror clădire a sindicatului a fost ridicată pe locul unui spital de psihiatrie, susțin că au văzut fantoma unui fost pacient care a colindat în apropiere.


https://stepik.org/course/58464/promo
https://www.katacoda.com/marthasimons
https://8wayrun.com/attachments/how-pdf.66897/
https://www.thephotoforum.com/attachments/ma-pdf.180347/



4. Universitatea din Bristol nu a putut solicita statutul regal numai datorită sprijinului financiar al familiilor Wills și Fry, care au făcut avere pe tutun și, respectiv, pe ciocolată. Ambele familii au făcut donații generoase orașului și universității. Interesant, fabrica de ciocolată Fraev a lansat pentru prima dată ouăle de Paște cu ciocolată în 1873.
bristoluniversity

5. Conform zvonurilor, Adolf Hitler plănuia să-și echipeze sediul în Marea Britanie în clădirea Universității din Londra, care este numită „Casa Senatului”. Se crede că tocmai acesta este motivul pentru care în timpul celui de-al doilea război mondial nu a fost niciodată bombardat. Mulți cred, de asemenea, că clădirea a servit ca model pentru Ministerul Orwellian al Adevărului din romanul „1984”.



Un alt loc care a scăpat de bombardament în timpul invaziei naziste din Marea Britanie a fost Universitatea Oxford. Acest lucru s-a întâmplat pentru că dictatorul celui de-al treilea Reich intenționa să facă din oraș capitala sa.

6. Oamenii de știință de la Warwick Production Group (parte a Universității din Warwick) au proiectat și construit o mașină de curse cu Formula 3, care este reumplută cu ciocolată și controlată cu morcovi, iar părțile sale din corp sunt fabricate din cartofi. Credeți sau nu, mașina poate trece prin viraje ascuțite cu o viteză de 200 km / h.


7. Se crede că magnatul media, Rupert Murdoch, a împrumutat numele pentru ziarul său The Sun de la ziarul student Aston University, care a fost fondată în 1951 și a fost numită pur și simplu „Student Trade Union Newspaper”, în engleză prescurtată ca SUN.