Spoločnosť Cadilla

4:48 AM Alex Writer 0 Comments

 Spoločnosť Cadillac sa od svojho založenia preslávila kvalitou vlastnej výroby. Všetko, čo sa dalo vymyslieť a uviesť do praxe, všetko je stelesnené v autách, Cadillac / m / m.




1912 Cadillac inštaluje na svojom a / m prvé elektrické štartéry na svete, pretože predtým sa všetky a / m začali používať pomocou rukoväte závodu.


1915 Cadillac vylepšuje svoje motory a prepína z bežných 4-valcových na osem v tvare V, čím posilňuje svoje postavenie na trhu s luxusnými automobilmi. Od 15 do 28 rokov spoločnosť Cadillac propagovala a vylepšovala svoje motory a návrhy, a / m, boli jedným z prvých, ktorí vyvinuli a implementovali odnímateľné hlavy valcov, a zákazníkom sa ponúkla nielen kombinácia kože a tkaniny v interiéri, ale aj 50 druhov karosérií. a až 500 druhov maľby tela. V tom čase si ani jedna automobilka na svete ani nemohla predstaviť takúto vec. 1959 - vďaka práci ateliéru Penningfarina sa objavil Eldorado Brougham, uvoľnenie bolo obmedzené na 101 kusov, takže spoločnosť Cadillac opäť potvrdila svoju exkluzivitu vo výrobe, a / m.


https://uploads.codesandbox.io/uploads/user/aebc1a81-e7ed-447a-a2b7-215c227f8d55/2USD-Pro%20essay%20writer.pdf
https://github.com/faustjonson2/hubson2/blob/master/pws.md
https://cdn.jsdelivr.net/gh/creeon2003/pdf/PWS11.pdf
https://raw.githack.com/creeon2003/pdf/master/PWS2019.pdf
https://wiki.mininuniver.ru/images/d/d9/In_2019_year.pdf


Dizajn automobilov tiež prešiel mnohými zmenami, ktoré sú v súlade s módou týchto rokov. „Architektonické excesy“ charakteristické pre 50. roky dosiahli maximum v modeloch 1959, ktoré obsahovali telo viac ako loď, masívny gril chladiča s bočnými svetlami pripomínajúci prívody vzduchu prúdového motora, a monštruózne rebrá vybavené dvojitými svetlami, ktoré simulovali prúd výfuk. Po týchto extravaganciách sa móda plutiev rýchlo rozpadla, ale na Cadillacu zostali po dlhú dobu vo veľmi svlečenej podobe a stali sa charakteristickým znakom tejto konkrétnej značky, ako aj úzkymi vertikálnymi svetlami.


1967 - pohon predných kolies Cadillac Eldorado, V8 - 340 hp, 1 na svete pre tieto a / m sedadlá s elektrickým nastavovaním, toto auto ukončilo a vyvýšilo Cadillac nad konkurenciou v snahe byť považované za prvú luxusnú triedu. Šesťdesiate roky boli iba pokračovaním úspechov päťdesiatych rokov. Od začiatku výroby týchto automobilov sa už vyrobilo viac ako tri milióny automobilov tejto značky. Viac pozornosti sa venovala bezpečnosti. Takže tam boli otočné svetlá, posilňovač bŕzd, dokonca aj autá na klimatizáciu, ako aj elektrické vyhrievané sedadlá. A to všetko sa uskutočnilo pred rokom 1960 a vo výrobe automobilov. Čo sa nedá povedať o mnohých modeloch teraz, keď to nestačí. Cadillac je však Cadillac a mal by byť vždy vpredu. Koniec koncov, jedná sa o autá najvyššej triedy a úrovne.


A do dnešného dňa a / m Cadillac nenecháva jednu osobu ľahostajnú k značke. Dizajnové rozhodnutia karosérie, lesku a dokonalého čalúnenia opäť zdôrazňujú štýl týchto automobilov. Skutočne futuristický dizajn karosérie, vertikálne umiestnené svetlomety, zadné svetlá LED, dokonalá kombinácia karosérie a interiéru - to všetko sú moderné vozidlá Cadillac.